taxi Eindhoven

Taxi Eindhoven: Eenvoudig Online Reserveren & 24/7 Bereikbaar

Wij bij taxi Eindhoven staan dag en nacht voor u klaar om u een snelle en vooral comfortabele rit te bezorgen. Wij zijn 24/7 beschikbaar met onze taxi service. Het maakt voor ons niet uit op welk moment u ons belt. Of het nu een rit in de namiddag is of om 3 uur ’s nachts. Onze chauffeurs staan altijd voor u klaar. Onze beschikbaarheid en concurrerende prijzen, zorgen ervoor dat Taxionspot een uitstekend taxi centrale is.

Het is ook mogelijk om onze taxi services te huren voor regelmatig vervoer. Daarbij is het ook mogelijk om een taxi te bestellen voor al uw reizen van en naar de luchthaven. Dankzij Taxionspot taxi’s bent u altijd op tijd bij de gate. Daarnaast helpen onze ervaren en gespecialiseerde chauffeurs u altijd bij het in en uit laden van uw bagage.

taxi Eindhoven

Wat is de beste manier om een taxi in Eindhoven te boeken?

De beste manier om een taxi in Eindhoven te boeken is door contact op te nemen met ons via telefoon of WhatsApp op 040 – 240 59 99, een online reservering te maken via onze website, of onze app te gebruiken. Deze opties bieden u gemak en flexibiliteit bij het plannen van uw comfortabele en veilige rit

Hoe kan ik een taxi bestellen naar Eindhoven?

Een taxi bestellen naar Eindhoven of Eindhoven Airport is heel gemakkelijk via onze widget boven aan deze pagina. U voert uw ophaallocatie, bestemming, tijd, datum en aantal passagier in. Vervolgens kiest u voor het gewenste voertuig. Elk voertuig dat u kiest is ook alleen voor u. U voert dan uw gegevens in zoals uw telefoonnummer en mail. Deze gegevens hebben we nodig om een bevestiging sms of e-mail te kunnen sturen. Als u dan op boeken klikt, krijgt onze chauffeur die het dichts bij uw locatie is de rit toegewezen. U kunt dan kiezen om of in de taxi te betalen of online te betalen. Na de betaling krijgt u een bevestiging sms en email met een trackingslink. U kunt de chauffeur dan via de aangeven link volgen. Ook kunt u op deze link uw ophaal tijd en datum wijzigen. Of zelfs de rit helemaal annuleren. Wilt u liever telefonisch bellen? Dat kan natuurlijk ook! U kunt telefonisch een taxi bestellen naar Eindhoven of Eindhoven Airport via 040 2405999.

Betalingsmethoden

Bij Taxionspot gebruiken we voor onze online betaalmethoden de Mollie integratie. Hiermee kunt u gemakkelijk en veilig online betalen met iDeal, Creditcard of PayPal. Naast de optie om online te betalen, kunt u ook gewoon in de taxi betalen door contact te betalen of te pinnen. Bij contante betaling moet u uw telefoonnummer verifiëren. Dit doen wij zodat we zeker weten dat het om een echte rit gaat en niet door een computer gegenereerde rit. Als u kiest voor de optie om online te betalen, dan bent u altijd 3% goedkoper uit en hoeft u niet uw telefoonnummer te verifiëren.

Wat kost een taxi van Eindhoven

De kosten voor een rit met de taxi hangt af van: het starttarief, de afstand en de duur van de rit. Voor al deze onderdelen geldt een maximumtarief. Dit tarief is bepaalt door de overheid en voorkomt dat u als klant te veel moet betalen. Een taxibedrijf mag niet hoger dan het maximumtarief rijden. Tijdens het boeken van uw taxi via de website, wordt er automatisch bekend gemaakt wat de kosten van de taxirit zullen zijn. U voert namelijk uw exacte adres in waarmee onze site een precieze prijs voor u uitrekent. Deze prijs hangt natuurlijk af van uw exacte locatie. Hoe langer de afstand, hoe meer korting u krijgt, kortingen kunnen oplopen tot wel 50%. Als het een korte afstand is, dan betaalt u nooit meer dan de maximum tarief. Wilt u nog meer weten over de taxi tarieven? Neem dan een kijkje op onze deze pagina! https://www.taxionspot.nl/taxi-rates

goedkope taxi eindhoven

Hoeveel passagiers kunnen er in een taxi?

In onze kleinste taxi kunnen er maximaal 4 passagiers mee. Bent u met 5 of 6 personen, dan kunt u ook een MPV bestellen. Voor 7 en 8 personen hebben wij ook nog taxibusjes beschikbaar.

 
goedkope taxi eindhoven

Binnen hoeveel minuten is er een taxi in Eindhoven?

Gewoonlijk is er een taxi binnen 10 tot 15 minuten bij u aan de deur, mits de omstandigheden dit toe laten. Mocht het later duren dan wordt altijd met u gecommuniceerd. Een taxi nodig buiten Eindhoven, dan duurt dat gemiddeld 20 minuten.

 

taxionspot
taxionspot
taxi centrale eindhoven

Kun je pinnen in een taxi Eindhoven?

Pinnen? Ja graag. Bij ons kunt u gemakkelijk met elke debet of creditcard in de taxi zonder extra toeslag pinnen.

taxi centrale eindhoven

Taxi naar Eindhoven Airport

Heeft u een taxi nodig naar vliegveld Eindhoven? Bij Taxionspot boekt u online voordelig, gemakkelijk, veilig en snel een taxi naar een luchthaven!

Bent u van plan om te vliegen via Eindhoven Airport? En heeft u vervoer nodig? Er zijn verschillende manieren om naar Eindhoven Airport te reizen. U kunt zelf met uw auto naar het vliegveld rijden, en gebruik maken van het openbaar vervoer, iemand u laten wegbrengen of kiezen voor een luchthaventaxi. Reizen per taxi is comfortabel en snel. Daarnaast hoeft u geen kosten te maken voor het parkeren op de luchthaven en ook niet ver te lopen met tassen en/of koffers.

Het maak niet uit of u alleen bent, met uw gezin of andere kennissen. U hoeft zich geen zorgen te maken, wij garanderen een comfortabele taxirit. Onze taxi chauffeurs zullen middels hun vaardigheden als professioneel taxichauffeur u voorzien van een prettig ritje naar Eindhoven Airport. De chauffeur zal ervoor zorgen dat u elke keer weer op tijd bij Eindhoven Airport arriveert.

Taxi naar Eindhoven Airport
Taxi naar Eindhoven Airport
kies uw taxivervoer/auto

Ons wagenpark

eindhoven taxi
Business Class (T/M Max 4 Personen)
Boek online en ontvang kortingen tot 70%
taxi in eindhoven
Bus-minivan (T/M Max. 8 personen)
Boek online en ontvang kortingen tot 70%
Reviews

‘’ Ik heb een taxi besteld via Taxionspot, maar er van iets miss bij het online reservering .ik heb gebeld dat de aangegeven tijd klopt niet maar er wordt snel geregeld en de juiste tijdstip wordt snel van de chauffeur door gegeven. Vriendelijke medewerker en de taxi is ook optijd komt . Keurige servies ik geef hun wel de 5 sterren .’’ ElizeVriendelijke

‘’ Vriendelijke Chauffeur met zweer nette auto. Ook mooie concept.’’ Seywash

‘’ Veilige en comfortabele rit gehad, bovendien ook nog eens een gastvrije chauffeur met gevoel voor humor! De eerste en de beste bedrijf die ik opbel zodra ik een taxi nodig heb.’’ Joep

Onze Partners
Booking.com
Taxionspot, het toonaangevende taxibedrijf in Eindhoven, biedt naadloze vervoersdiensten aan klanten van Booking.com. Deze samenwerking garandeert snelle en betrouwbare taxiritten, zodat reizigers kunnen genieten van een zorgeloos verblijf in de stad
Van der Valk Eindhoven
Taxionspot werkt nauw samen met het prestigieuze Van der Valk Eindhoven hotel om gasten een soepele en comfortabele taxidienst te bieden. Door deze samenwerking genieten hotelgasten van een uitstekende vervoerservaring, waarbij gemak en tevredenheid voorop staan
Fontys
Taxionspot heeft een samenwerking met Fontys Hogescholen in Eindhoven, waarbij studenten en medewerkers kunnen rekenen op betrouwbare en efficiënte taxidiensten. Deze samenwerking ondersteunt de mobiliteit binnen de onderwijsgemeenschap en draagt bij aan een betere bereikbaarheid van de campus.
Vorige
Volgende