Taxionspot

Taxionspot taxibedrijf Eindhoven

Over Ons

Ons Bedrijf

Ons doel is om passagiers zo gemakkelijk, snel en goedkoop mogelijk van A naar B te brengen. Dit kunnen we bereiken door gebruik te maken van professionele chauffeurs. U kunt ons vergelijken met Uber, maar met de zekerheid van een ervaren chauffeur met veel rijervaring en een goed georganiseerd systeem. Als u een taxi bestelt bij Taxionspot, gaat de informatie naar een van onze aangesloten chauffeurs die het dichtst bij de ophaallocatie is. Als onze chauffeur de rit accepteert, ziet u direct op het scherm wie de rit heeft geaccepteerd, wat voor auto hij heeft en wat zijn telefoonnummer is. U ontvangt ook direct een bevestigings-sms. In die tekstbericht staat een link waarmee u uw chauffeur kunt volgen of uw rit kunt annuleren. Op deze manier proberen we u een optimale reiservaring te bieden.

Betrouwbaar en comfortabel
Group-99

Waarom kiezen voor Taxionspot?

Het bestellen van een taxi via Taxionspot garandeert het volgende:

Een professionele chauffeur die altijd voor u klaarstaat
Een uitstekende 24/7 service, altijd toegankelijk op elk moment van de dag
Een ongelooflijk lage prijs, soms met kortingen tot wel 70%

Het is mogelijk om ons te gebruiken voor regulier vervoer, maar het is ook mogelijk om een taxi te bestellen voor al uw ritten van en naar de luchthaven. We zorgen ervoor dat u ruim op tijd bent voor uw vlucht. Bovendien helpen onze behulpzame chauffeurs u altijd met het inladen van uw bagage.

Kwaliteit, gemak en uitstekende service voor een lage prijs. Dat is precies waar wij bij Taxionspot voor staan. Maak vandaag nog een afspraak of boek een taxi, voor u het weet bent u op uw bestemming!

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten?

Als u vragen heeft over onze prijzen of diensten, of als u de prijs wilt weten of een taxi wilt boeken, kunt u dat gemakkelijk online via onze website doen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons op de volgende manieren bereiken:

Ons Kantoor

Pastoor Peterstraat 170-46 5612LW Eindhoven

Of Telefonisch

+31 (0) 40 240 5999
neem contact met taxi eindhoven

Or send us a message

    Scroll naar boven