OVER ONS

LUCHTHAVEN VERVOER

ONS BEDRIJF

Onze droom is om passagiers zo makkelijk, snel en goedkoop mogelijk van A naar B te brengen. Dit kunnen wij bewerkstelligen door het inzetten van professionele chauffeurs. U kunt ons vergelijken met Uber, maar dan met de zekerheid van een bekwame chauffeur met veel rijervaring en een goed geregeld systeem. Als u een taxi bestelt bij Taxionspot, dan gaat de informatie naar een van onze aangesloten chauffeurs die het dichtst bij de ophaal locatie is. Als onze chauffeur de rit accepteert,krijgt u gelijk op het scherm te zien wie het heeft geaccepteerd, wat voor auto diegene heeft en wat zijn telefoonnummer is. Ook krijgt u gelijk een sms ter bevestiging. In die sms staat een link, hiermee kunt u uw chauffeur volgen of uw rit annuleren. Op deze manier proberen we u een optimale reis te laten beleven.

WAAROM KIEZEN VOOR TAXIONSPOT?

Een taxi bestellen via Taxionspot staat garant voor de volgende dingen:

  • Een professionele chauffeur die altijd voor u klaarstaat
  • Een uitstekende 24/7 service, ieder moment van de dag te bereiken
  • Een ontzettend laag tarief, met soms wel kortingen tot 60%

Het is mogelijk om ons in te schakelen voor regulier vervoer, echter is het ook mogelijk om een taxi te bestellen voor al uw reizen van en naar het vliegveld. Wij zullen ervoor zorgen dat u ruim op tijd bent voor uw vlucht. Daarnaast helpen onze behulpzame chauffeurs u altijd bij het inladen van de bagage.

Kwaliteit, gemak en uitstekende service voor een lage prijs. Dat is precies waar wij van Taxionspot voor staan. Maak vandaag nog een afspraak of reserveer een taxi, voor u het weet bent u alweer op de plaats van bestemming!

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten?

Heb je vragen over onze prijzen of service aarzel dan niet om contact op te nemen. Je kan onze bereiken op de volgende manieren:

Ons Kantoor

Houckgeeststraat 13 5643VS Eindhoven

Via Telefoon

(+31) 402-405999

Of Via Mail

support@taxionspot.nl