BLOG
taxi in eindhoven

Verken De Mooie Dutch Steden Met Taxi Eindhoven

Als je gebruik maakt van de Eindhovense taxidiensten zijn er ondanks Corona toch veel activiteiten in de stad te doen. Eindhoven staat bekend als de stad van innovatie, technologie en design. Op Strijp-s komt zowel het industriële verleden als de veelbelovende toekomst samen. Er zijn veel Hotspots, design en architectuur nabij het centrum van de stad. En gelukkig is er een mogelijkheid om via vastgelegde routes door de straten van Eindhoven te wandelen terwijl je de stad leert kennen. De audiotour leidt je rond op de Strijp-S route of de binnenstadroute.

Downtown route looptijd 60-90 minuten

taxi to eindhoven airport

Tijdens deze tour door de prachtige stad Eindhoven laten de audiofragmenten een lokale burger kennismaken met de route. Je passeert verschillende unieke plekken zoals De Lichttoren, The Design Academy en Philips museum. Ook loop je langs het centraal station, waar de Taxi Eindhoven staat. Als u langs deze plaatsen loopt, kunt u op elk moment uw locatie vinden door op de kaart op de website te klikken. Op die manier raak je niet verdwaald.

Strijp-S route looptijd 50-80 min

taxi amsterdam eindhoven

Een voormalig weefsel van Philips dat het publiek in het verleden niet kon betreden, is nu de thuisbasis van de stedelijke cultuurscene van Eindhoven. Deze audioroute neemt je mee langs de must-bezoeken van de “verboden stad”. Je loopt langs verschillende locaties zoals Philips Stadion, Philips dorp en het Klokgebouw. Je wordt weer door een lokale burger in de stad geïntroduceerd. Als laatste tip: vergeet niet uw headsets mee te nemen!

Bovendien kun je bij het boeken van een Eindhovense taxi ook meedoen aan online evenementen. Je hebt wekelijkse evenementen zoals concerten. Het Muziekgebouw in Eindhoven streamt drie keer per week de mooiste concerten. De artiesten zullen live op het podium optreden, zodat u ze thuis kunt bekijken. Maandag streamen ze de beste singer-songwriters. En op donderdag hebben ze een lunchpauzeconcert met mooie klassiekers. Bovendien hebben ze op zaterdag de Blue Note Club Session, waar ze jazzmuziek spelen. Bovendien wordt dit jaar ook het internationale slagwerkfestival & -concours online gestreamd.

Als dat nog niet genoeg entertainment is, kunt u ook deelnemen aan een online tentoonstelling. De tentoonstelling Evolutionairen biedt een spannend overzicht van de verschillende manieren waarop onze concepten die de natuur, cultuur en identiteit en alles wat leeft, vloeiend en in beweging zijn. De tentoonstelling zoomt in op esthetische en vaak ook ethische aspecten die mogelijk worden gemaakt door ontdekkingen in de wetenschappen van het leven en de toepassingen van biotechnologie: van de mogelijkheid van biologische ouders van hetzelfde geslacht en de koloniale oorsprong van zombieverhalen in relatie tot virologie tot wat er kan worden geleerd van het kijken naar een plant die tikkertje speelt met een machine.

Wanneer u gebruik maakt van de online taxi boekingsservice naar Eindhoven, kan dit een zeer interessante beurs zijn die vanuit huis te bekijken is.

Lees Verder: Budgetvriendelijke Taxiservice in Eindhoven en Nabij Steden