Taxionspot

Taxionspot taxibedrijf Eindhoven

Disclaimer

Disclaimer voor Taxionspot

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel we ernaar streven om de informatie up-to-date en nauwkeurig te houden, geven we geen enkele garantie, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of afbeeldingen die hier worden verstrekt. Elke afhankelijkheid die u plaatst op dergelijke informatie is daarom strikt op eigen risico.

In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade, of enig verlies of schade die voortvloeit uit verlies van gegevens of winsten die voortvloeien uit, of in verband met, het gebruik van deze website.

Via deze website kunt u linken naar andere websites die niet onder de controle van Taxionspot vallen. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het plaatsen van links impliceert niet noodzakelijk een aanbeveling of onderschrijving van de standpunten die daarin worden uitgedrukt.

Elke inspanning wordt gedaan om de website soepel te laten draaien. Taxionspot neemt echter geen verantwoordelijkheid op zich en is niet aansprakelijk voor, de tijdelijke niet-beschikbaarheid van de website wegens technische problemen buiten onze controle.

Het gebruik van deze website en eventuele geschillen die voortvloeien uit dergelijk gebruik van de website vallen onder de wetten van het desbetreffende rechtsgebied.

Scroll naar boven