DOWNLOAD ONZE APP

Download onze app nu

Download onze app

Ben je op zoek naar een betrouwbare en voordelige taxi in Eindhoven? Zoek niet verder! Taxionspot is dé oplossing voor al je vervoersbehoeften. Met onze handige app wordt reizen met een taxi makkelijker dan ooit. Lees verder en ontdek de voordelen van het gebruik van onze app!

Eerste rit korting

Om je te verwelkomen bij Taxionspot, krijg je bij het downloaden van onze app een geweldige korting van €10 op je eerste rit. Zo kun je meteen ervaren hoe prettig het is om met Taxionspot te reizen.

Gebruik kortingscode APP2023NL

Rit wijzigen of annuleren

Plannen veranderd? Geen probleem! Met de Taxionspot app kun je eenvoudig je rit wijzigen of annuleren. Zo ben je altijd flexibel en zit je nooit vast aan een rit die je niet meer nodig hebt.

Functies van onze app

Een van de handige functies van de Taxionspot app is dat je jouw chauffeur kunt volgen. Zo weet je precies wanneer je taxi aankomt en hoef je nooit meer te wachten of te gissen waar je chauffeur is.

Heb je speciale verzoeken of vragen voor je chauffeur? Gebruik de chatfunctie in de app om direct met je chauffeur te communiceren. Zo kun je bijvoorbeeld laten weten dat je met extra bagage reist of dat je een kinderzitje nodig hebt.

Geen contant geld bij je? Geen zorgen! Met de Taxionspot app kun je eenvoudig en veilig online betalen voor je rit. Zo hoef je je nooit meer druk te maken over het hebben van voldoende contant geld.

Met de Taxionspot app heb je altijd inzicht in je ritgeschiedenis. Hierdoor kun je eenvoudig je eerdere ritten bekijken en je facturen downloaden. Handig voor je administratie of als je een rit wilt herhalen!