Taxi naar Eindhoven

Heb je een vraag?

Waarom boeken bij Taxionspot?


Een taxi bestellen via Taxionspot staat garant aan de volgende dingen:

 • Een professionele chauffeur die altijd voor je klaarstaat
 • Een uitstekende 24/7 service, ieder moment van de dag te bereiken
 • Een ontzettend laag tarief, met soms wel kortingen tot 50%
Het is mogelijk om ons in te schakelen voor regulier vervoer, echter is het ook mogelijk om een taxi te bestellen voor al jouwreizen van en naar het vliegveld. Door de taxi’s van Taxionspot zal je altijd op tijd bij de gate zijn. Daarnaast helpen onze ervaren en gespecialiseerde chauffeurs jou altijd bij het inladen van de bagage.

Kwaliteit, gemak, uitstekende service voor een lage prijs. Dat is precies waar wij van Taxi Eindhoven voor staan. Maak vandaag nog een afspraak of reserveer een taxi, voor je het weet ben je alweer op de plaats van bestemming!


Wat kost een taxi naar Eindhoven?


De kosten voor een rit met een taxi hangen af van: het starttarief, de afstand en de duur van de rit. Voor al deze onderdelen geldt een maximumtarief. Dit tarief voorkomt dat u als klant te veel moet betalen. Dit maximumtarief is bepaald door de overheid. Een taxibedrijf mag niet hoger dan het maximumtarief rijden. Tijdens het boeken van uw taxi via de site, wordt er automatisch bekend gemaakt wat de kosten van de taxirit zullen zijn. U voert namelijk uw exacte adres in waarmee onze site een precieze prijs voor u uitrekent. Deze prijs hangt natuurlijk af van uw exacte locatie. Hoe langer de afstand hoe meer korting u krijgt, kortingen kunnen wel oplopen tot 50%. Als het een korte afstand is betaal u nooit meer dan de maximum tarief. Wilt u nog meer weten over de taxi tarieven? Kijk dan een kijkje op onze deze pagina!https://www.taxionspot.nl/taxi-rates

Onze vaste prijzen vanaf Eindhoven


Vanaf Eindhoven hebben wij voor populaire bestemmingen vaste prijzen die gehandhaafd worden. In het tabel hieronder vindt u de prijzen naar de populaire bestemmingen. Deze prijzen zijn een indicatie voor max. 4 personen. Daadwerkelijke prijs hangt af de exacte adres met een maximale verschil van +/- € 5.

NaarPrijs
Best€ 31
Brussel Airport€ 155
Den Bosch€ 70
Düsseldorf Airport€ 140
Eindhoven Airport€ 30
Geldrop€ 32
Heeze€ 38
Helmond€ 39
Mierlo€ 41
Nuenen€ 27
Schiphol-Amsterdam€ 155
Son en Breugel€ 29
Tilburg€ 70
Valkenswaard€ 36
Veldhoven€ 29
Waalre€ 30

Betalingsmogelijkheden


Bij Taxionspot betaalt u hoe u het fijnst vindt. U kunt vooraf gemakkelijk en veilig online betalen met 3% extra korting. Online kunt u betalen met creditcard, iDeal, PayPal en Apple Pay. Als u tijdens het bestelling process kiest voor online betalen ontvang u 3% extra korting op uw rit. U kunt natuurlijk ook achteraf in de taxi betalen contant of met behulp van pin.

Hoe kan ik een taxi boeken van/
naar Eindhoven?

Bij ons kan je heel eenvoudig een taxi boeken van Eindhoven naar Eindhoven.

 • Stap 1: Klik op bereken je rit prijs
 • Stap 2: Geef het adres vanaf waar je in Eindhoven naar Eindhoven wilt reizen.
 • Stap 3: Kies het voertuig dat het best bij jou past?
Reis je met max. 4 man en weinig bagage dan kan je het best kiezen voor een standaard auto! Reis je met 8 personen naar Eindhoven kies dan voor een minivan!
 • Stap 4: Vul je persoonsgegevens in en betaal veilig online.
 • Stap 5: Geniet van een aangenaam en plezierige rit.

Boek uw taxi

Zakenvervoer


Voor al uw zakelijke vervoer kunt u natuurlijk ook terecht bij Taxionspot. Met een privéchauffeur kunt u zich in de auto richten op andere zaken dan de weg. Heeft u behoefte aan ontspanning tijdens uw reis? Taxionspot neemt u graag de verkeersverantwoordelijkheid uit handen. U kunt zich dankzij onze privéchauffeurs tijdens uw reis richten op zakelijke taken of ontspanning.

 • Altijd een gecertificeerde privéchauffeur
 • Representatieve privéchauffeurs
 • Aantrekkelijke tarieven
 • Veel comfort

Ons chauffeurs


Wij beschikken over goed opgeleide en gekwalificeerde chauffeurs voor bedrijven en particulieren. Al onze chauffeurs zijn gecertificeerd en getraind in het omgaan met onverwachte situaties. Al onze chauffeurs beschikken over een basis EHBO-certificaat.

Algemene informatie Eindhoven


Eindhoven staat op het 5e plek in Nederland als je kijkt naar het aantal inwoners per gemeente. Eindhoven telt 231.642 inwoners terwijl dat in 1940 minder dan 115.000 inwoners waren. Het grootte groei kwam vanwege Philips. Het hoofdkantoor en fabriek van Philips waren gevestigd in Eindhoven, hierdoor immigreerden veel werkarbeiders naar Eindhoven. Veel mensen denken dat Eindhoven lichtstad genoemd wordt vanwege Philips en zijn lampen. Maar Eindhoven wordt de lichtstad genoemd vanwege een luciferfabriek die geopend werd in 1844. Dat fabriek groeide heel snel en had in 10 jaar tijd meer dan 900 werknemers in dienst.

Top 5 bezienswaardigheden in Eindhoven


1. Strijps S

Het meest hippe en creatieve deel van Eindhoven is gelegen op het voormalige Philips terrein net buiten het centrum. Daar waar je voor 2004 alleen met een daarvoor bedoeld pasje binnenkwam, is de voormalige ‘verboden stad’ nu voor iedereen toegankelijk

2. Prehistorisch Dorp

Reis 15.000 jaar terug in de tijd. Beleef zes tijdperken van prehistorie tot aan de late middeleeuwen in prehistorisch Dorp. Meer informatie? Bezoek hun website ophttps://www.prehistorischdorp.nl/nl

3. Van Abbemuseum

In dit museum voor hedendaagse kunst zijn uiteenlopende werken te zien van onder andere Picasso, Chagall, McCarthy en Lissitzky. Door de internationale diversiteit en uitwisseling van kennis vind je hier veel inspiratie en prikkelingen om over verschillende onderwerpen na te denken. Kijk op hun website wat ze nog meer te bieden hebbenhttps://vanabbemuseum.nl/

4. Philips Museum

Philips het bedrijf dat Eindhoven groot heeft gemaakt. Neem een kijkje in hun museum en zie hoe ze vroeger gloeilampen maakten.

5. 4. Stadswandelpark

In het zuiden van Eindhoven ligt het stadsdeel Stratum. Hier bevindt zich dit mooie park waar men heerlijk kan wandelen en genieten van de fraaie beeldende kunst die verspreid over het park te vinden zijn.

Weer in Eindhoven


Het klimaat is warm maar gematigd in Eindhoven. Eindhoven heeft geen droge periode in het jaar. Dit geld zelfs voor de droogste maand. Deze locatie is geclassificeerd als Cfb door Köppen en Geiger. De gemiddelde jaarlijkse temperatuur is 9.4 °C in Eindhoven. Het gemiddelde aantal mm regen per jaar is 776 mm

CONTACT INFORMATION

COMPANY INFORMATION