Hoe werken wij
Onze droom is om passagiers zo makkelijk, snel en goedkoop mogelijk van A naar B te brengen. Dit kunnen we bereiken door professionele chauffeurs in te zetten.
Hotel dashboard
Een van de belangrijke doelen van Taxionspot is het efficiënter maken van het boeken van een taxi. Daarom bieden wij hotels de mogelijkheid om online een taxi te boeken voor hun gasten. Wij voorzien hotels van één enkel dashboard voor de frontdesk medewerker om alle transportbehoeften van hun gasten te beheren en te boeken, op aanvraag of vooraf geboekt. Een hotelgast wenst naar het winkelcentrum te gaan. De frontdesk medewerker klikt gewoon op "boek een rit" en voegt eventuele aanvullende eisen die de gast heeft toe, en hij is helemaal klaar.
Op het moment dat de frontdesk medewerker een rit geboekt heeft, krijgt de hotelgast een bevestigingen sms met alle ritgegevens. In de sms zit ook een track en trace link waarmee de hotelgast de taxi kan volgen. Daarnaast kan de frontdesk medewerker via het dashboard ook de taxi volgen en rit gegevens bekijken.

Het Taxionspot hotel dashboard helpt hotels bij het beheren en vergemakkelijken van vervoersdiensten voor hun gasten door een verbeterde ervaring te bieden.
Tablet bij de frontdesk
Om het nog efficiënter te maken, is er ook een mogelijkheid om gasten zelf online hun taxi te laten boeken. Er kan een tablet geplaats worden bij de frontdesk waarmee gasten zelf een taxi kunnen boeken. Uw gasten hoeven alleen hun telefoonnummer en het tijdstip wanneer ze een taxi nodig hebben, in te voeren. Wanneer er geboekt is krijgen uw gasten uiteraard weer een bevestiging sms. Door geïntegreerd systemen, zullen de rit gegevens ook meteen te zien zijn op het dashboard van de frontdesk medewerker.
Samenwerkingsvoordelen
Voordelen van de samenwerking

Meer omzet
Voor elk rit dat er gereden wordt, ontvangt u een bepaald percentage aan commissie. Het percentage aan commissie wordt vooraf in overeenstemming met het hotel vastgelegd.
Administratie
Alle ritten die geboekt zijn via het hoteldashboard of de tablet bij de frontdesk medewerker, kunnen gedownload worden in een Excel bestand. Dit scheelt u veel minder administratieve werkzaamheden.

Gericht adverteren in de taxi

Wij bieden u de mogelijkheid om gericht reclame te laten zien aan uw gasten door middel van 2 tablets geïnstalleerd in onze taxi’s.

De tablets zijn verbonden aan het hoteldashboard en onze website. Dit betekent dat u zelf kan bepalen wat u in de taxi aan uw gasten wilt laten zien en wanneer. Als er bijvoorbeeld een gast via onze website een taxi boekt naar uw hotel, dan kunt u het mogelijk maken voor uw gast om in de taxi al in te checken via de tablet.
U kunt ook wanneer uw gast uitcheckt, vragen om een review achter te laten door middel van de tablet in de taxi.

Globaal adverteren in de taxi
Naast de gerichte reclame kunt u ook kiezen om door de dag heen reclame te laten zien aan onze passagiers. U kunt bijvoorbeeld onze passagiers de mogelijkheid geven om in de taxi een kamer te boeken, korting aanbieden voor een bezoek of een brand video laten zien.
Professionele taxichauffeurs
Ook bieden wij u de garantie dat alle taxichauffeurs klantvriendelijk, servicegericht en professioneel opgesteld zijn. De chauffeurs beschikken allemaal over een TX keurmerk. Ook zijn al onze taxi’s niet ouder dan 5 jaar.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten?


Heb je vragen over onze prijzen of service aarzel dan niet om contact op te nemen. Je kan onze bereiken op de volgende manieren:

taxi in eindhoven

Ons Kantoor

Houckgeeststraat 13 5643VS Eindhoven

taxi in eindhoven

Via Telefoon

(+31) 402-405999

Of stuur ons een bericht

CONTACT INFORMATION

COMPANY INFORMATION