TAXI International School Eindhoven

studente di trasporto

Betrouwbaar en comfortabel leerlingenvervoer naar International School Eindhoven

studente di trasporto

Welkom bij Taxionspot, uw betrouwbare partner voor leerlingenvervoer in Eindhoven. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw kind veilig en op tijd naar school te brengen. Daarom bieden wij onze speciale service aan voor het vervoer van leerlingen naar de International School Eindhoven (ISE). Onze ervaren en Engelssprekende chauffeurs zorgen ervoor dat uw kind een comfortabele en zorgeloze rit naar school heeft.

Voordelen van onze service:

  • Punctueel vervoer: Bij Taxionspot garanderen we dat uw kind maximaal 15 minuten eerder of later wordt opgehaald, zodat ze altijd op tijd op school zijn.

 

  • Aantrekkelijke tarieven: Voor ritten binnen Eindhoven bieden we een vast tarief van €20 per kind voor een enkele reis. Kiest u voor ons maandelijkse abonnement, dan betaalt u slechts €400 per maand per kind voor vervoer 5 dagen per week heen en terug.

 

  • WhatsApp-groep voor ouders: Om u altijd op de hoogte te houden van de vervoerssituatie en eventuele wijzigingen, creëren we een WhatsApp-groep met alle ouders. Zo kunt u gemakkelijk afmeldingen doorgeven en direct communiceren met onze chauffeurs.

 

  • Engelssprekende chauffeurs: Onze professionele chauffeurs spreken vloeiend Engels, waardoor ze gemakkelijk kunnen communiceren met zowel de ouders als de kinderen.

 

  • Duidelijke prijszones: De gebieden waar het vaste tarief van €20 van toepassing is, zijn duidelijk te zien op de bijgevoegde foto. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent qua kosten voor het vervoer van uw kind.

 

  • Groepsgrootte en aanmeldingsprocedure: Om onze aantrekkelijke tarieven te kunnen handhaven, vervoeren we minimaal 6 kinderen per taxi. Meld uw kind daarom minimaal 2 weken van tevoren aan voor onze leerlingenvervoerservice. U ontvangt een definitieve bevestiging van uw aanmelding uiterlijk 1 week voor de startdatum.
Taxi SGE

Taxionspot

Kies voor Taxionspot en ervaar de beste service voor leerlingenvervoer naar de International School Eindhoven. Profiteer van onze punctualiteit, aantrekkelijke tarieven en open communicatie. Meld uw kind vandaag nog aan en laat ons zorgen voor een veilige en comfortabele rit naar school!

Pagare successivamente mediante fattura

Ci atteniamo al contratto. Il driver sarà pronto per voi al momento stabilito.

Avete domande?

Vuoi saperne di più?

Se hai delle domande circa la nostra attività di trasporto? Non esitate a contattarci, il nostro team di esperti è pronto ad aiutarvi.

Il Nostro Ufficio

Pastore Peterstraat 170-46

Per Telefono

(+31) 402405999

O Via Mail

support@taxionspot.nl

Oppure inviaci un messaggio